Free delivery Doprava v ČR ZDARMA

Obchodní podmínky

Nákup v internetovém obchodě "PUTMYNAME" mohou provádět fyzické a právnické osoby bez omezení, za předpokladu, že se budou řídit těmito všeobecnými obchodními podmínkami. Zasláním objednávky na zboží dává zákazník souhlas s těmito VOP.
Základní údaje o dodavateli: PUTMYNAME s.r.o., Štedrá 31D, 82103  Bratislava, IČO: 50449117, DIČ: 2120366974.

Zboží: produkty, které se nacházejí v nabídce internetového obchodu www.putmyname.cz
Číslo účtu pro bezhotovostní platby: 2502584164/2010
Variabilní symbol: číslo objednávky.
Bankovní spojení: FIO Banka
Společnost je plátcem DPH.
Kontakt pro e-shop:www.putmyname.cz

ZPŮSOB OBJEDNÁVÁNÍ
Kupující si může objednat ruzné zboží, které je v nabídce internetového obchodu putmyname.cz. Zboží si může objednat korektním vyplněním objednávky na internetovém obchodě. Faktura s vyčíslenou výškou DPH v EUR Vám bude zaslána na základě elektronické požadavky na mail@putmyname.cz

Objednávat si zboží můžete:
• On-line: objednáním v e-shopu přímo na naší webové stránce: www.putmyname.cz
Po doručení objednávky Vám bude ihned zaslán informační e-mail, ve kterém budou uvedeny podrobné informace o vámi požadovaném zboží, dodávce a skutečnost, že prodávající objednávku zboží potvrzuje.
Objednávka je závazná nakolik je to zboží dodáváno, jen na Vaši konkrétní objednávku.

Každé zrušení objednávky je zákazník povinen oznámit písemně emailem okamžitě po odeslání objednávky. Odesláním objednávky kupující vyjadřuje souhlas s obchodními podmínkami.
Předmětem této smlouvy je zhotovení věci na zakázku, od této smlouvy v souladu s § 7 odst. 6 písm. c) zákona č. 102/2014 Sb. odstoupit nemůžete, protože dané zboží je následně vytvářeno jen pro Vaši spotřebu a daný produkt již po jeho zhotovení nelze nabízet dále k prodeji.
 Po potvrzení objednávky vznikne obchodní vztah mezi kupujícím a prodávajícím. Kupující se tím zavazuje za objednané a dodané zboží zaplatit celou kupní cenu, včetně přepravních nákladů, podle platných obchodních podmínek. Kupující potvrzením objednávky potvrzuje pravdivost a správnost údajů. V případě, že Vám podklad na úhradu nebude e-mailem doručen do 48 hodin, kontaktujte nás e-mailem.

ALTERNATIVNÍ ZPŮSOB ŘEŠENÍ SPORŮ
Vážený spotřebiteli, pokud se domníváte, že jsme porušili Vaše práva, nebo nejste spokojen se způsobem, kterým jsme vybavili Vaši reklamaci, svou žádost o nápravu nám zašlete na naši emailovou adresu: info@putmyname.cz

Pokud Vám odpovíme na tuto žádost zamítavě, nebo na ni neodpovíme do 30 dnů od jejího odeslání na uvedenou emailovou adresu, případně nebudete spokojen s našim řešením, pak na základě novelizovaného Zákona č. 102/2014 a Zákona č. 391/2015 o alternativním řešení spotřebitelských sporů, máte právo na alternativní (mimosoudní) způsob řešení sporů.
Návrh můžete podat způsobem určeným podle §12 Zákona 391/2015 CFU Na podání návrhu můžete využít formulář, jehož vzor je dostupný i na webovém sídle příslušného ministerstva a každého subjektu alternativního řešení sporů.

Seznam subjektů alternativního řešení sporů k datu 10.4.2016 je zde: http://www.mhsr.sk/zoznam-subjektov-alternativneho-riesenia-spotrebitelskych-sporov/146987s. Spotřebitel má právo volby, na který z uvedených subjektů alternativního řešení spotřebitelských sporů se obrátí.
Adresa na podávání podání v elektronické podobě na Slovensku obchodní inspekci je ars@soi.sk.

Subjekt alternativního řešení sporů může návrh spotřebitele odmítnout, např .:
• pokud vyčíslitelná hodnota sporu nepřesahuje částku 20 eur
• pokud je vzhledem ke všem okolnostem zřejmé, že alternativní řešení sporu by bylo možné vést jen s vyvinutím nepřiměřeného úsilí, a podobně
Spotřebitel může podat stížnost prostřednictvím platformy alternativního řešení sporů RSO, která je dostupná online na:
https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=SK

Stížnost zde může podat spotřebitel žijící v EU na obchodníka se sídlem v EU.
Náklady spojené s alternativním řešením sporu nese každá ze stran sporu samostatně bez možnosti jejich náhrady.
  Nákup v internetovém obchodě "PUTMYNAME" mohou provádět fyzické a právnické osoby bez omezení, za předpokladu, že se budou řídit těmito všeobecnými obchodními podmínkami.

 

 

Menovky pre vsetkych

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné používání našeho webu a díky analýze dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací zde.

Vlastní nastavení cookies