Free delivery Doprava v ČR ZDARMA

O nás = vznik PUTMYNAME

     Ahojte, jmenuji se Katka. Jsem velmi ráda, že jste zavítali na mou stránku PutMyname.cz a zajímá Vás, jak to s jmenovkami vlastně celé začalo Jsem mamina na mateřské dovolené, jejíž životní zkušenost přinesla do cesty nápad s jmenovkami.

      Jak to již v životě chodí, celé to byla jedna velká souhra životních událostí, které se mi začaly plést do cesty v září 2015, když moje dcerka Sofinka (3r.) Začala chodit do školky a já jsem v té době ležela v nemocnici. Na konci října, když jsem byla propuštěna z nemocnice, jsem doma našla x cizích věcí ze školky a kopec našich věcí, zas naopak, chybělo. Manžel považoval obsah školkařských skříňky automaticky za náš majetek a tak, co v ní našel, to vzal domů. A to byl můj prvotní podnět, kdy jsem začala hledat možnosti, jak vyřešit tento problém s označením dětských věcí, ale bohužel kromě centrofix, nažehlovačky a jehly (se kterou nejsem ani náhodou kamarádka), jsem nic jiného nenašla.

      Následně jsme šli na dovolenou k mé kamarádce Evke do Velké Británie. Má 2 dětičky, které navštěvují školní zařízení a na jejich věcech jsem objevila přesně to, co jsem hledala = jmenovky (tedy nálepky se jménem, ​​respektive štítky na oblečení, etikety . Měli nimi označené vše: láhve na pití, bundy, čepice, boty, školní potřeby a také věci na kroužky. Úplně jsem žasla nad vlastnostmi této "obyčejné" nálepky, která i po opratě stále drží a nezoškriabe se. Hned jsem začala pátrat, kde takové nálepky mohu sehnat i pro svou dcerku. Evka mi ukázala web, kde si vím jmenovku celou krásné nadizajnovať a následně mi přijde poštou přímo domů. Z jmenovek som měla velkou radost, ale jejich ceně, která se mi zobrazila na bankovním výpisu po přepočtení kurzového rozdílu, už bohužel ne. A v té chvíli jsme si s manželem řekli, že tento skvělý produkt musíme donést i do našich domácností. A hlavně, za příznivou cenu pro všechny.

     A tak se začal psát příběh jednoho skvělého vylepšováky pro náš i váš život- příběh jmenovek PutMyname.cz. Prostě se jen nalepí, jsou voděodolné, a tak se mohou používat skoro na všechny předměty.

Naše hlavní body při spouštění webu www.putmyname.cz byly:
1. bod: aby všechny naše jmenovky byly praktické - tedy nalepovací.
2. bod: vytvořit jednoduchý, rychlý a intuitivní postup při vytváření a objednávání jmenovek
3. bod: jmenovky za přijatelnou cenu a bez dalších skrytých poplatků.

Našemu e-shopu www.putmyname.cz chci popřát, ať všem dobře slouží!

     A já jsem velmi vděčná za každou povzbudivou a pozitivní zpětnou vazbu na zkušenosti s našimi jmenovkama. Děkuji za každou napsanou recenzi, sdílenou fotku na sociálních sítích a hlavně další doporučení neboť to je moje nejlepší reklama

Katka Kulichová

Menovky pre vsetkych

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné používání našeho webu a díky analýze dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací zde.

Vlastní nastavení cookies