Free delivery Doprava v ČR ZDARMA

Často kladené otázky

Je možné rozdělit balení jmenovek na 2 jména (30 a 30ks jmenovek na každé jméno)?

- bohužel nedá se, systém je celý naprogramovaný a vždy platí 1 balení = 1 jméno = 60ks jmenovek

Můžete mé jmenovky dát do tisku prioritně? A je možné, abyste mi je poslali nejpozději zítra?

- velmi rádi bychom zákazníkovi obratem posílali jeho jmenovky, ale jelikož se jedná o personalizovaný zboží, které neumíme mít v předstihu na skladě, tak proces zpracovávání trvá několik pracovních dnů. Všechny zakázky vybavujeme průběžně, ale vždy se snažíme jejich vyexpedovat do cca 10 pracovních dnů.

Můžete mi objednávku poslat na dobírku?

- bohužel po špatných zkušenostech, tuto možnost více nenabízíme.

Kde lze štítky nalepit? 

- jmenovky můžete nalepit téměř na jakýkoli povrch. Naše štítky drží na plochém, oblém i pružném povrchu a přilnou k látce, plastu, dřevu i papíru. Nemusíte se tedy bát, naše jmenovky vydrží vše.

Jak to vypadá s mojí objednávkou - obrázek auto se jménem Honzík?

- vždy Vás poprosíme poslat nám číslo Vaší objednávky, neboť podle čísla víme identifikovat Vaši objednávku a nesplést si Vás s jinými zákazníky.

Z jakého materiálu jsou jmenovky vyrobeny?

- Štítky  PUTMYNAME.cz  jsou vyrobeny ze speciálního materiálů, aby byly odolné vůči vodě, teplu a chladu. Použité materiály jsme dlouho testovali, abychom našli tu správnou kombinaci.

Jaký je rozdíl mezi popisky na oblečení a univerzálními?

- žádný, neboť jmenovky jsou vyrobeny ze stejného materiálu, jen kvůli snadnějšímu vyhledávání v Googli jsme je označili pod 2 produkty.

Mohu mít na jmenovce svůj vlastní obrázek, který Vám pošlu?

- bohužel nedá se, systém je celý naprogramovaný, dá se vybrat u jmenovkách jen z uvedených ikon / obrázků, které jsou uvedeny na našem webu.

Máte v nabídce i nažehlovací jmenovky?

- nažehlovací jmenovky po několika špatných zkušenostech - náročnější aplikace se žehličkou (připálení kusy oblečení u zákaznic) jsme vyřadili z naší nabídky.

Menovky pre vsetkych

Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné používání našeho webu a díky analýze dat neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací zde.

Vlastní nastavení cookies